Strategi

Dengan menilai proses dan keperluan syarikat anda, ACTIWISE bersedia untuk menyediakan perniagaan anda dengan nasihat mengenai pemilihan penyelesaian untuk memenuhi keperluan anda dan mengesyorkan strategi baru untuk membantu perniagaan anda berkembang.

Latihan

ACTWISE mempunyai pakar-pakar perisian yang berpengetahuan dan berpengalaman, kami percaya bahawa satu penyelesaian tidak cukup untuk memuaskan semua masalah. Jadi, kami menyediakan banyak cara latihan untuk membolehkan anda menyesuaikan apa-apa yang telah diberi kepada pasukan anda.

Sokongan

Meja Bantuan dan Khidmat Sokongan ACTWISE mempunyai satu pasukan kakitangan yang berdedikasi dan banyak berpengalaman. Kami berkhidmat untuk memberi bantuan telefon, akses jauh, sokongan Skype dan pengemaskinian berita.

Perakaunan, asas bagi PSK untuk mencapai kejayaan!

Perisian Perakaunan AutoCount di Kuala Lumpur, Malaysia.

Kami memberi jaminan kepada anda bahawa anda akan memperoleh hasil yang optimum dan mendapat kelebihan daya saing berbanding dengan pesaing anda.  Perakaunan AutoCount adalah salah satu penyelesaian perniagaan yang paling mudah untuk belajar dan digunakan. Dengan pengetahuan perakaunan asas, anda boleh meguruskan data syarikat anda dalam satu sistem dan sistem ini boleh dijelajahi antara muka Windows dengan mudah sekali. Kebanyakan ciri dan fungsi merupakan papan kekunci yang boleh dikendalikan. Setiap modul dalam perisian perakaunan AutoCount disepadukan dan dikendalikan secara lancar bawah satu sistem. Sistem pos automatik secara dalam talian dapat meminimumkan beban kerja anda dan mengurangkan kesilapan manusia. Perisian AutoCount (Sistem Perakaunan AutoCount, Sistem Pos AutoCount dan OTG AutoCount) boleh menjimatkan masa anda dan meningkatkan kecekapan kerja anda.

Mobiliti, akses segera pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja.

Kami memberi kuasa kepada syarikat untuk memenuhi keperluan perniagaan yang berubah-ubah dengan platform pengurusan perniagaan yang komprehensif. AutoCount On The Go direka bentuk untuk memberi pandangan perniagaan yang paling lengkap dan tepat dari perspektif kewangan dan operasi. Tahap inventori masa sebenar, maklumat pelanggan dan keseimbangan. Mengesan semua aktiviti transaksi pelanggan dan pembekal, insiden sokongan yang berkaitan dengan pelanggan, ejen yang bekerja untuk kejadian, sejarah peristiwa dengan menggunakan akses pantas pada bila-bila masa di mana-mana sahaja untuk meningkatkan hubungan dengan pelanggan-pelanggan.

Penggajian, Jimat Masa dan Menetapi kepatuhan

Proses penggajian boleh menjadi satu kerja yang rumit dan menyakitkan kepala. Perubahan tetap dalam undang-undang berkanun dan pekerjaan menyebabkan proses pembayaran gaji pekerja dan pajak pemfailan rumit dan memakan masa. mooPayroll direka bentuk untuk membolehkan majikan untuk membuat cek pembayaran atau laporan gaji akses pada bila-bila masa. Majikan boleh megira, menyemak dan membuat senarai gaji dalam masa beberapa minit.

Berita & Pengemaskinian

Kami bermula sejak 2001, penyelesaian kami telah dihantar kepada lebih daripada 10,000 syarikat.

Produk kami termasuk perakaunan AutoCount, POS AutoCount, OTG AutoCount, Sage dan MooPayroll. Terus baca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kami

Dapat sebutharga percuma untuk perisian perakaunan

Hubungi Kami
WhatsApp WhatsApp us